餐厅: 蘇媽.蘇媽馬來西亞茶餐室
资讯:

2024-07-23 193 浏览
好耐无食过苏妈苏妈了,之前有一排好多人食要排晒长龙,而家平日时间夜晚嚟到旺角呢间数苏妈苏妈,唔使排队,即刻可以入座😎🔖槟城福建虾面(油面)$66卖相吸引,一碗面有两只鲜虾,半只蛋,猪腩肉,通菜以及芽菜,配料丰富。食面之前品尝咗啖汤,咸香四溢的虾酱味,虽然睇落好似好辣咁,但其实系bb辣嘅程度,油面同汤底好夹,唔会浸泡得太淋。🔖甲必丹咖哩鸡扒饭($72)咖哩酱特别,是微甜辣的咖哩,口味特别,鸡扒超大块,鸡扒煎得香脆,鸡肉亦juicy唔会柴,咖哩入面嘅薯仔超入味同软腍,好好食🤤🔖柠檬薏米水(冻)食咗辣野之后配上一杯冻柠檬薏米水感觉好fresh~餐厅装修有心思,店舖阔落坐得舒服,价钱亲民合理夹大份,推荐喜欢星马风味嘅大家可以一试呢间餐厅

🔖槟城福建虾面(油面)$66

🔖甲必丹咖哩鸡扒饭($72)

🔖柠檬薏米水(冻)
食咗辣野之后配上一杯冻柠檬薏米水感觉好fresh~