我每一次去MOS burger 都系食su??su??(forgot)黑醋脆鸡汉堡yummy,,,d汁酸酸地,,又有烧汁,,,加上块一d都吾会干ge鸡扒 同埋清新ge生菜 i love it very much!!!加set都系十几蚊,,又有野饮(k)(k)(k)姜味气水 但系肯定够饱(我啰),,,比起成日食m记,,,换换口味,,是一种享受^_^但本人吾钟意佢个鸡块,,所以我会只会拣薯条同鸡脾,,,食过一次佢个绿茶雪糕(吾洗甘贵啰),,,不过不失成日好想试试新款野,,但系又惊吾好食,,that why每次都系果个汉堡@@''如果有一日,,我肯踏出我ge第一步 食佢ge新野(i mean吾再系食黑醋脆鸡汉堡),,我一定会up相上泥写食评!!我话ge!!!!
但本人吾钟意佢个鸡块,,所以我会只会拣薯条同鸡脾,,,
食过一次佢个绿茶雪糕(吾洗甘贵啰),,,不过不失
),,我一定会up相上泥写食评!!我话ge!!!!
2010-06-26