2021-05-27 1563 浏览
喜欢食Bagel的人一定要去下😍🥯Lunch time由E-max行过去, 7分钟左右, 好彩去到有位, 因为佢座位很少, 室内只有两张2人枱仔, 两个人坐刚好 环境好舒服, 细细间, 系简约风好有Feel✨店员都很有礼貌, 所以一定会再帮衬啊!!🙆🏻‍♀️配合简约的Menu, Drinks & Bagel Bagel有好多款式, 唔同口味, 原本想试下Cream cheese的Bagel, 可惜今日佢无哂, 唯有下次试啦!! 所以就试左个 Avocado & Guacamole Bagel Sandwich + Ice Black,( Set menu包一杯$35咖啡 试左SOE同Black, 觉得SOE较fruity, 个人喜欢SOE多过house blend☕️💕My fav.牛油果🤤🥑佢放得好平均, 每啖我都食到!好满足 连埋啲菜(好新鲜仲爽口的!), 好丰富的口感!! Bagel包好好咬, 唔会太过un, 上面啲Seed都好有咬口; 入面Bagel佢都有cream cheese搽左系入面, like it!! 份量好足够一个人食, 佢会切开一半一半, 所以同朋友Share很好!
喜欢食Bagel的人一定要去下😍🥯
环境好舒服, 细细间, 系简约风好有Feel✨
店员都很有礼貌, 所以一定会再帮衬啊!!🙆🏻‍♀️

配合简约的Menu, Drinks & Bagel

午餐