2024-05-02
✨ 个芝士龙虾汤茶碗蒸, 味道十足,超好食! 滋滋味味,简直好似置身于天堂般的滋味!大哥,你个口水拍咗出嚟啦!🤤👌✨ 你有无见过咁好食的龙虾鸡煲,份量超大?味道滋味一流,啱啱好的温度,龙虾同鸡嘅配合,就算你唔系火锅控都要心动呀!😣😣 🦞🍲✨""滋补花胶鸡汤"",话晒你知!攞个汤系可以令你从头到尾,始终挂住口用紧啲表情形容都觉得唔足够,1碗已经唔够饮,你应该要试下10碗先够!😝🍵✨ 极尚蒸海鲜呀兄弟!用料大方都唔止,每一种海鲜都保持得咁新鲜,真系少见!同呢个价比呢,真的系超抵食!😍 🦞🦐🐠✨ 好像一碗猪骨汤,加上美国特选牛肉同埋优质豚肉。汤底与肉香结合,美味极了!一锅烚得令人食指大动,味道香浓诱人,真的系无得输!🔥🥩如果你问我香港火锅放题最值得去的餐厅,我必定会毫不犹豫地推介「相马日式火锅」!🥳 张大个口,饮啖火汤,食每款菜式嘅滋味,亦阴阴相和。好味!好味!真是好味!👍👏
如果你问我香港 火锅放题最值得去的餐厅,我必定会毫不犹豫地推介「相马日式火锅」!🥳 张大个口,饮啖火汤,食每款菜式嘅滋味,亦阴阴相和。好味!好味!真是好味!👍👏