生日庆祝到中环闹市区New York Cut🌹享受中环美景同时可以品尝到世界各地顶级牛肉,享用世界和地美酒🍷 室内装潢以怀旧纽约餐馆为基调,晚上来个浪漫晚餐✨ 餐厅仲有一间小酒吧,闲时同朋友来个微熏之夜都唔错🤭为庆祝New York Cut 1周年大优惠,推出1周年Dinner Set $498+1,依家做紧BUY 4 GET 1 FREE🤩New York Cut 1st Anniversary Dinner Set 🥖BREAD BASKET自家制竹炭Baguette 配上法式牛油同蒜头🧄今晚我们点Wine Pairing🥂 +$188🥂Champagne Ayala Brut Majeur气泡一直涌出🫧口感清爽,带有成熟果香味搭配前菜一齐食好开胃!🥙HAMACHI & SALMON CEVICHE新鲜三文鱼同埋油甘鱼他他,配上日本炸饺子皮,放喺炸饺子皮试上一齐食,口感酥脆,风味独特🤩🍤NYC CLASSIC COCKTAIL PRAWNS +$48经典鸡尾酒虾,搭配清新调味酱,弹牙爽口又开胃🥂ESCUDO ROJO RESERVA CHARDONNAY 2022来自智利嘅白酒,呈

🥖BREAD BASKET
自家制竹炭Baguette 配上法式牛油同蒜头🧄

今晚我们点Wine Pairing🥂 +$188
🥂Champagne Ayala Brut Majeur
Champagne Ayala Brut Majeur

🥙HAMACHI & SALMON CEVICHE
HAMACHI & SALMON CEVICHE

经典鸡尾酒虾,搭配清新调味酱,弹牙爽口又开胃
NYC CLASSIC COCKTAIL PRAWNS

来自智利嘅白酒,呈金黄色,带有热带水果及花香味,口感圆润,配搭海鲜一齐食唔错!

🌯PAN SEARED FOIE GRAS
鹅肝同多士中间夹住满满洋葱,甜咸适中,表面有无花果甜美,配搭vinegar 嘅酸味相互交融,平衡油腻感觉,入口香气满满
PAN SEARED FOIE GRAS

🦀SIGNATURE CRAB CREPE +$88
招牌蟹肉丝卷,里面蟹肉一丝丝搭配三文鱼子与罗勒油,蟹味浓郁!
SIGNATURE CRAB CREPE

🍝BEEF CHEEK CAVATELLI
粒粒牛颊肉细腻入味,搭配自家制长通粉,浓郁酱汁令人陶醉
BEEF CHEEK CAVATELLI

🍷MARQUES DE RISCAL DOCA 2019
来自西班牙嘅红酒,呈深红带紫,散发著黑色水果香味,丰满酒体余韵长,适合配搭红肉一齐享用~
MARQUES DE RISCAL DOCA 2019

🍖USDA PRIME RIBEYE
5成熟嘅美国肉眼,入口肉质柔嫩,每一口都喺惊喜🤩 配搭芥末酱一齐食,更加开胃,配搭红酒享用绝妙啊!
USDA PRIME RIBEYE

🦭WILD CATCH CHILEAN SEABASS
新鲜智利海鲈鱼,肉质滑嫩鲜味十足,伴碟为蔬菜同车厘茄
WILD CATCH CHILEAN SEABASS

🧁🍰NYC DESSERT PLATTER
生日庆祝甜品喺🍒车厘子挞及纽约芝士蛋 糕🍰芝士蛋糕质感轻盈,绵密细软,车厘子挞好香浓嘅果味挞中间有朱古力酱🍫

餐厅知道我哋嚟庆祝生日,特意画碟🌹
NYC DESSERT PLATTER

当晚都好有好姊妹团同情侣庆祝生日啊🤩 呢度气氛一流,环境有feel,纪念日或特别节日嚟都会有好好体验✨
庆祝纪念
生日