2022-10-10 129 浏览
星期六系周围揾紧野食之际 望到呢个系楼上既餐厅 睇睇食评冇伏 上到去又唔洗等位perfect出面睇落唔算新 但系入到去原来行vintage路线 干净得黎又几有feel㖞 咁岩仲有happy hour时段 mocktail cocktail 买2送1 即刻叫返杯野先 左mocktail, 好大杯oreo味都有右chamomile cocktail, 花茶配又几清新另一杯就叫左呢杯dangerous试下 cucumber, pinapple同tabasco 一入口好清新 不过加左tabasco饮饮下就渗出黎 个人觉得唔加好d生蚝今晚系南非 又大只又新鲜 海水味几重 烧春鸡鹅肝 鸡稍微老左小小 不过鹅肝补足返龙虾汁意粉 正常发挥 餐厅好适合一大班人黎饮野倾下计 坐得舒服气氛又唔错 生蚝比较出色 其他就不过不失 不过份量比较小 女仔足够 但男仔可能要叫多小小喇

左mocktail, 好大杯oreo味都有
右chamomile cocktail, 花茶配又几清新

生蚝今晚系南非 又大只又新鲜 海水味几重

烧春鸡鹅肝 鸡稍微老左小小 不过鹅肝补足返