2021-10-12
个人觉得尖沙咀比较多bar &restaurant 但今次行过少少去到佐敦 就比我发掘到呢间环境舒适 食物同cocktail 质素唔错嘅bar&resto 几适合同朋友聚会饮返两杯😙一睇食物menu感觉贵精不贵多 都系提供nachos 焗猪手 呢啲比较送酒嘅西式食物为主 不过酒menu就有超级多选择😱甚至可以要求tailor made真系好贴心😍📌特色鸡翼 (蜜糖芥末//水牛城//威士忌烧烤) $118 (L)3款口味共9只鸡翼好丰富 蜜糖芥末唔洗讲我中意❤️但我几欣赏威士忌烧烤呢个口味比较少见 食落带有少许酒香同烧烤酱嘅咸甜味原来都几夹😆📌迷你汉堡$108细细个汉堡除咗唔会令人食相狼狈☺️ 仲比机会我留肚叫多几款小食送酒🤣 呢个拼盘除咗自家制牛肉汉堡 仲有比较少见嘅鸡肉汉堡 两款味道都唔错 另外薯格新鲜炸起劲香脆🤩📌焗肉酱芝士大蘑菇$98邪恶之选😈 大啡菇面头铺满芝士去焗好香口 一切开就见到满满嘅肉酱流出嚟 呢个比较饱肚嘅选择都系同3/4个朋友分享开心啲📌烧牛脷粒 $98好似食紧骰仔牛咁 但高级咗用牛舌嚟整😆😆 呢款小食劲好送酒真系必点🤪🤪 调味如果多少少黑椒味会更香口😍📌Candy
📌迷你汉堡$108
📌焗肉酱芝士大蘑菇$98
呢个比较饱肚嘅选择都系同3/4个朋友分享开心啲
📌烧牛脷粒 $98
📌Candy Bear $88
Fruity味为主嘅cocktail 但配埋vodka jelly令到酒味更浓但唔会呛喉😙
📌Papa $88
甜酒之选比较适合女仔饮 配咗一块好甜好甜嘅朱古力🍫 成杯cocktail印象就系甜🍬