2014-07-09
放工后同朋友去high tea, 不过大家都未食饭,所以都叫左个饭。我地叫左个Acocado Tuna Rice Bowl牛油果吞拿鱼寿司饭,睇menu 个时我地仲以为以为系沙拉,一粒饭都见唔到!哈哈,点知食落又唔错,吞拿鱼几新鲜,加埋d菜同酱汁拌饭就更加一流! 话明high tea, 当然唔少得甜品啦,不过因为上次食左个apple cinnamon pancake, 所以想试个咸嘅,咁就拣左 Prosciutto with Cheese Pancake 试试。点知一试之下,竟觉得呢款咸吃比甜嘅好。最后当然唔少得饮品啦,menu 上嘅饮品种类算多,而且貌相吸引。Happy hour 时段11am-8pm酒精饮品仲有买一送一优惠添!点可以放过呀我地叫左mango Rita 同Umbrelini , 酒精浓度都系较低嘅饮品,唔饮酒嘅朋友都可以一试。Umbrelini 系 berry juice, 不过个人较喜欢Mango Rita 提一提,如果订位的话,有窗口位坐嫁,风景仲好!
提一提,如果订位的话,有窗口位坐嫁,风景仲好!