餐厅: OZONE
资讯:

2021-10-09 2438 浏览
🇭🇰全港最高嘅酒吧 118楼饱览晒超靓嘅风景~打卡一流 同一班三五知己吹水嘅好地方😍我觉得价钱都尚算合理👍🏻气氛同埋格调 令人好relax~成间酒吧嘅灯都系紫色😍佢有五款coaktail 我觉得几得意~喺呢度先可以饮到🙈所以嚟到一定要order来试下由墨西哥调洒师讲五大元素为主题~命为金木水火土的鸡尾酒🍹每杯都系唔同嘅特性颜色和味道~原谅我已经唔记得咗呢杯系咩🤣但系好得意嘅系 洒杯外层沾满抹茶粉😱出奇地我觉得几好饮~($148)讲返啲嘢食先 嗌左一个单人set($588)而个个set包括左几款寿司 mini和牛burger 温泉蛋 main系牛同鱼~呢几样都不过不失 本来以为会好难食🤣因为始终呢度都系酒吧 但系都正常发挥 摆得入口🙈黑松露炸薯条都系冇咩惊喜 黑松露粉唔够多😳🌟推介分数(2.5/5)环境取胜 净系嚟饮酒会好d 三五知己吹水好地方🤪绝对真实食评 非专业 纯粹分享个人感受❤️谢谢支持🙏🏻📍 OZONE (尖沙咀)尖沙咀柯士甸道西1号环球贸易广场(ICC)香港丽思卡尔顿酒店118楼#Foodiehk #hkfoodie #comeeatwithme_tst
🇭🇰

黑松露炸薯条都系冇咩惊喜 黑松露粉唔够多😳

绝对真实食评 非专业 纯粹分享个人感受❤️谢谢支持🙏🏻
📍 OZONE (尖沙咀)