2023-08-29 1502 浏览
第一次为咗食蛏子皇而去,点知冇哂蛏子皇,个阿姐就系咁水人入会,话食长脚蟹$99一斤,𠮶阵蠢咗谂住啲优惠好抵就畀人水咗入会,点知去到后尾话我地得一个人入会,所以$99净系计头一斤,之后要计返$148,等人食完先讲,都冇得唔畀啦😟真系识呃人🤯仲要安排咗我地坐收银对住个位,唔知系咪方便佢地氹水鱼落搭,成餐饭系咁讲,系咁水我地两个一齐入会,完全冇得静静地食嘢🫠因为上次系openrice订冇得用佢免费送𠮶个优惠,个阿姐应承咗extend多2个月畀我地,等我地唔驶急,慢慢食。用张人手写嘅纸当欠单,真系我地蠢咗,原来阴阴湿湿写得1个月,我地又衰嘅𠮶刻又冇睇清楚,今次再book位去,反面快过揭书,啲大粒嘢态度变哂,前后讲嘢唔一致,改哂口供,话我地听错,佢地之前就系讲一个月。冇计,真系我地蠢,奉劝大家唔好去,畀人当水鱼呃🥹🥲🥲🥲