2018-05-02
之前食开觉得好好食,又有服务质素,谂住今次又黎帮衬~点知超失望,以后唔会再帮衬。唔知你地系唔系转左厨师,点解可以差!?刺身同单件寿司都仲未有问题,只是觉得无以前咁好食,觉得三文鱼刺身冇咩味。。。件寿司还算ok,整体算普通。。。但一见到加州卷就呆左,同张图好大出入,定系你地赶落场?咁既卖相都可以比客食!?三件都好似系卖剩左,入面d料仲未包得实,好空。。。同埋好似货尾?感觉麻麻地。。。图果然靓好多,我都知唔可以同餐牌一样。。。但我果碟野真系好样衰。。。出面x鲜仲靓过佢,而家尼间店仲要系我之前帮衬有质素既店。。。。好大冲击。。。问过职员后变成咁。。。其实唔知有冇"加料",但都唔紧要啦。。。问过后里面丰富左,佢加左牛油果冇咁空,外貌算好左。。。。。。但牛油果有d酸味。。。冇下次,咁样赶客。。。
唔知你地系唔系转左厨师,点解可以差!?
冇下次,咁样赶客。。。