2022-08-20
1901 浏览
再写omakase - Sushi Tokami 🙈依间系我一向钟意既寿司店。水准向来有一定既保证, 今次亦冇例外!𠮶日叫咗个Special Lunch,前菜, 酒肴 & 焼物毛蟹水云刺身3点鲷鱼刺身+烟熏岩牡蛎九絵の西京焼お寿司十二贯真子鲽障泥乌贼小肌マクロの赤身 🔥🔥🔥中とろ大とろ伊佐木车海老石垣贝 🔥🔥🔥马粪云丹 (双层😳) 🔥🔥🔥赤睦鲔突先の手巻寿司 🔥🔥🔥果物と吸物餐后感想特别要赞佢个赤身做得好出色。柔软得黎有少少绵绵地既口感,鱼味浓郁有层次感。石垣贝好似依一两个月先系当造, 好甜同好新鲜。本人觉佢嘅鲔突先手巻(吞拿鱼颈)为呢一餐做完美既总结, 因为佢个吞拿鱼同紫菜都做得好出色。总结全餐感觉良好, 佢啲signature完全冇走样。略严佢有少少贵, 平番200-300蚊就 perfect 啦😅Lunch $1800 + 10% service charge食物 ⭐⭐⭐⭐⭐ 服务 ⭐⭐⭐⭐⭐ 价钱 ⭐⭐⭐
𠮶日叫咗个Special Lunch,
前菜, 酒肴 & 焼物
毛蟹水云
刺身3点