2020-03-14
我成家人平时成日帮衬嘅,有个四眼哥哥应该系老板,佢以前成日都喺度亲力亲为,啲食物质素同味道都算好嘅。但系这几个月,四眼哥哥日日都不在,请左啲新人做,水准插水插到我真系要写个食评。我平时帮衬开的食物包括: 豆腐花,鸡蛋仔,仲有其他小食。但系我谂今次真系要blacklist呢间铺。今日ordered的食物:咸蛋鸡蛋仔 $25 这个根本就是地狱鸡蛋仔。㶶到一个点同店员讲,好似㶶左少少,佢当听唔到。从图片可看出我已经好客气,其实个鸡蛋仔系㶶到发黑人生中吃过最难食的鸡蛋仔。炸椒盐花枝丸 $10 (4粒)店员净系比左3粒我翻到屋企先见到。味道再好食都冇用黑糖芋圆鲜草豆花 $25以前的味道再也吃不到了。芋圆硬到像石头,完全煮不熟我有心同店员讲寻日𠮶碗的芋圆很硬,之后可能要煮熟少少,佢就话可能系批货问题。传统豆腐花 $10味道正常。总结以上的经验,以后不会再去了,要去食的朋友要三思。第一,店员态度不佳。第二,食物质素插水。第三,店员数学程度非常差,除了四粒花枝丸只给了三粒之外,餐牌上写了凡买了炸物或小食,加购豆腐花可减2蚊,本身应该减我4蚊,最后只减我2蚊,我都废事出声了。
我平时帮衬开的食物包括: 豆腐花,鸡蛋仔,仲有其他小食。
但系我谂今次真系要blacklist呢间铺。
今日ordered的食物:
咸蛋鸡蛋仔 $25
这个根本就是地狱鸡蛋仔。㶶到一个点
同店员讲,好似㶶左少少,佢当听唔到。
从图片可看出我已经好客气,其实个鸡蛋仔系㶶到发黑
人生中吃过最难食的鸡蛋仔。
炸椒盐花枝丸 $10 (4粒)
店员净系比左3粒我
翻到屋企先见到。
味道再好食都冇用
黑糖芋圆鲜草豆花 $25
以前的味道再也吃不到了。
芋圆硬到像石头,完全煮不熟
传统豆腐花 $10
味道正常。