2007-07-05
三四年前已经有食开, 当时质素非常唔错.后来越做越大, 租晒附近一带D舖位. 但D野开始无咁好食, 以前好香有镬气, 而家一味又浓又咸干"争争"咁.服务态度直情插水式咁下降, 可能因为多人到要排队, 生意根本唔忧做.上次(亦应该系最后一次) 准备去食, 排队时个老板娘甚至几多位都唔得闲问, 行过好似睇我地唔到咁.咁果度一带得佢一间咁滞, 我地就算被当透明都继续等.点知等左五分钟左右, 老板娘忽然o系我地背后大声喝"滚水呀!", 我地让路时发觉佢根本两手空空, 又唔系有员工上菜, 咁摆明话我地阻路啦!我地四个人, 三个人排直线, 另外有个人企出少少倾计, 使唔使喝我地阻住呀!!!所以我地即刻走, 而且唔打算再去帮衬.人客黎帮衬, 被当透明之余, 仲要被喝阻路!你真系有宝咩! 其他人第一次去可能觉得好食, 但我地呢D几年前已经食开既, 当然食得出D野"喳"左好多.见佢价钱唔贵, 而且一直食开咋! 经过呢次后我地唔会再帮衬, 九龙湾仲有好多食肆, 唔系呢间大就话要去"乞"食架!
咁果度一带得佢一间咁滞, 我地就算被当透明都继续等.
所以我地即刻走, 而且唔打算再去帮衬.
人客黎帮衬, 被当透明之余, 仲要被喝阻路!