2023-03-15
大围油站对面有好多食店选择,我同朋友平日夜晚系附近揾到呢间西餐店,门面装修已经同其他食店与别不同,是说明他们做西餐的心意。入到门内既格局亦甚为独特,已经多年无见过如此堂皇既水晶灯摆设悬挂系天花啦,楼底颇高,唔会令人感到局促。两个人,一份前菜,两份主食,共三份食物,份量刚刚好。意式田园沙律配烟熏鸭胸 $89沙律方面,只要系食材新鲜其实就已经好ok, 所以呢道沙律🥗亦无咩挑剔😀波士顿龙虾配意大利粉$189黎到主菜,呢道系我特别期待既食物丫!见到好多食评都赞👍🏻!果然龙虾大大只,长过我只🖐🏻呀,有浓浓cream盖满龙虾表面,大大啖肉呢😌意大利粉🍝就中规中矩,整体来说亦是不错!烤露荀烟肉鸡卷$199爱肉之人要食,鸡肉与烟肉卷埋一齐,衬上sauce, 咬开啲肉汁好juicy!不过话就话啖啖肉,伴菜亦好有心思,会有沙律菜均衡返,同埋有薄片焗薯衬底,令成道菜既口感、肉菜比例平衡返。
两个人,一份前菜,两份主食,共三份食物,份量刚刚好。
意式田园沙律配烟熏鸭胸 $89
波士顿龙虾配意大利粉$189