<饮品铺唔洗一定去名牌既😆>而家 d水果茶 黑糖珍珠奶 呢 d饮品铺开到成行成市 个人觉得任何商品都一样 出名唔代表好味 🤷‍♂今日经过开荃湾见到呢间新开既 cup of 原来佢系大陆一间叫 <蜜桃之森>既香港分店 😃坦白讲 对我黎讲出名同乜分店都冇所谓 最紧要好味, 呢间 cup. Of真系十分唔错😍 饮品好味 而且装修以 粉红色 白色 . 仲有 胡桃夹子装饰 加上粉红色既公仔熊 制作用心 🐻饮品种类好多 有唔同既水果茶 黑糖珍珠 好多选择 正😆🥤重量级 more more茶 45 蚊 超大杯水果茶劲多生果 有火龙果 苹果🍎 西瓜 🍉橙 番石榴 柑橘 菠萝🍍最正系火龙果系紫色 成本高 其它生果都好新鲜清甜 水果茶吸哂 生果既味道变得更番甜 😆 饮完茶后 可以将 d生果 点以佢俾既梅子粉 食埋 d生果 大满足 😄🥤星球大战系列☄💫 二选一既芋头星球🍠鲜奶底🥛 芝士奶盖🧀我可以话呢杯系一杯好饱肚既饮品 😂入面除左有烟靭既珍珠外 仲有 晶钻细细粒 好有口感, 同埋 长身爽滑既寒天 qq劲正 鲜奶好香滑饮落充满芋头香味🍠 最正系上面香浓既芝士奶盖 捞埋

<饮品铺唔洗一定去名牌既😆>

🥤重量级 more more茶 45 蚊

🥤星球大战系列☄💫
二选一既芋头星球🍠鲜奶底🥛 芝士奶盖🧀
我可以话呢杯系一杯好饱肚既饮品 😂入面除左有烟靭既珍珠外 仲有 晶钻细细粒 好有口感, 同埋 长身爽滑既寒天 qq劲正 鲜奶好香滑饮落充满芋头香味🍠 最正系上面香浓既芝士奶盖 捞埋芋头奶一齐饮 🥛 系我第一次饮芋头味既饮品觉得甘正😍

🥤黑糖珍珠厚鲜奶 🥛 加芝士奶盖 36 蚊
用左佢地点铺专放鲜奶既既器皿 上面𠮶层有劲香浓既芝士奶盖 密度好高 芝士味香浓🧀 饮到中段有鲜奶流入 鲜奶加上芝士奶盖系一个好好既配搭 加上刮底既黑糖增添少少甜味 同埋超多既珍珠 珍珠细细粒烟靭弹牙 好有口感 够哂饱肚 抵饮又好味😁

#水果茶 #珍珠 #黑糖 #芝士奶盖

Score 平均分 <8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Cup of..
荃湾昌泰街5 号富荣大厦地下1 号铺
#cupof
~~~~~~~~~~~~
2018-09-20
$35 (宵夜)