餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (德福廣場1期)
资讯:

2023-04-27 117 浏览
讲到食台湾野,必不可少系来茶木。经常同朋友过来食,食物水平都保持得好好,无论边间分店都系甘掂。因为翻工系附近,就来九龙湾茶木呢度食饭,个位五系特别难稳,商场有好明显的标识。今日点个软壳蟹意粉套餐,价钱会稍微贵滴,但系上到来觉得又几抵下。因为个软壳蟹好大只,酥脆可口,好好味,意粉一样五差。套餐配既甜品同野饮,都系cream 同雪糕,好钟意个草莓奶昔,甜度刚好上面滴草莓五算酸。每次来茶木必点既溏心蛋,一如既往的好食,五系重口味果种。加配既红油猪耳都比较大份,食起身五算辣,滴花生同猪耳都好脆啊值得一赞系水果茶,走甜更好饮,距地可以免费加水,加水之后都五会太淡味,同埋距系新鲜水果呢点系我最钟意的。朋友叫左个甜酸肉,入面水果好丰富,竟然有蓝莓,火龙果同菠萝,不过系好食既。
每次来茶木必点既溏心蛋,一如既往的好食,五系重口味果种。
朋友叫左个甜酸肉,入面水果好丰富
,竟然有蓝莓,火龙果同菠萝,不过系好食既。
2095 浏览