2023-08-18 113 浏览
Pork Momo $88@7pcs本身都有试过尼泊尔饺子,所以对尼泊尔饺子都有啲期望,呢间尼泊尔饺子都唔错,外皮比较厚身同烟靭,里面嘅猪肉馅都好热辣辣,配上自家制辣椒酱,令饺子食落更惹味,但同时唔食得辣嘅朋友要注意沾酱,因为味道都算辣~Veg Burger $148汉堡包夹住生菜、洋葱、芝士同素鸡扒,素鸡扒外层香脆,即使系素鸡扒但都啖啖肉,包身偏软,配上两层煮过嘅紫洋葱,唔使加酱汁已经够味,再配上番薯条,番薯条偏硬身,但内里香软,味道香甜,再配上盐。Honey Chicken Wings $88鸡翼尖换咗蜜糖同埋两张,食起上嚟似返所有成鸡翼,你需要性嘅嘢更加到咗陈蜜糖嘅香味,味道都几夜魅,而且几日都唔错,配上芝麻同葱花食味道更加丰富。Signature Cocktails 网上话Cocktails唔错,今次叫咗两杯signature cocktails,两杯都唔错,粉红色嘅No Maus Martini比较酸甜,透明嘅Life at Tin Hau会比较清甜,两杯同样都唔会觉得太浓烈、酒味亦都唔会太重,啱晒女士饮用、夜晚过嚟chill~

Pork Momo $88@7pcs

Veg Burger $148