2023-07-09
很久没去又一城行街,正好去CityU睇展览后,睇电影前,到这间餐厅再尝往日情,几年没去了。服务员态度明显比往日逊色不少!例牌一坐底叫餐前,服务员会送上面包榄再系碟度倒Oliver oil及醋。我记得以前黎,D面包食完,服务员会埋黎问你要唔要refill ,D面包系任食,但系而家就无lu,见你食完就拎走个榄,毫无表情问都无问,以前面包榄里有四款面包,而家得两种一般般既。今次中午点了烤鸡及羊扒各一set,烤鸡好食但份量比以前细了,而$268再加一既羊扒,只得两块细小得可怜既size,完全未见过有餐厅可以用这个价钱出这样小块既羊,要用相机近距离拍先有睇落大D,而且味道一般,失望,餐汤似例水,所以餐后已经唔想叫甜品。现场环境非常嘈吵,刚好隔离一大台有两家合四小朋友,wewa鬼叫,走来走去。唉,我念我都唔会再去嘞!
唉,我念我都唔会再去嘞!