2019-06-28 431 浏览
由当年新开张便帮衬左好多次,好钟意佢嘅花胶鸡煲,好浓,好好味,佢系劲难book位,打极电话都唔通,试过亲身上去book枱添。事隔左段时间再上去帮衬,由于电话又系长期无人听,咁就6点上去walkin碰运气,有枱嘅,不过要同人搭枱,好啦,我同朋友都唔介意嘅,跟住话限时一个半小时,哗,打边炉个半钟真系好chur啰,咁由于朋友未试过食,咁个半钟就个半钟。一坐低发现自己好似置身大陆嘅火锅店,比国语包围,全部都系内地人,然后花胶鸡嚟左,好咸,花胶劲腥,差左好多,我地两个女仔叫左半只鸡煲,牛肉($188),鲜枝竹,花胶虾丸,冬瓜,唐生菜,油炸鬼,乌冬,3支可乐,埋单八百几,其实真心好唔抵。我估以后都唔会再嚟。我曾经都好捧场,一个月食3次,真系几钟意间嘢嘅,但系今晚之后就唔会再帮衬。