2022-11-10
个日赶时间唔知食乜,突然想去中学时期最爱既其中一间连锁店(暴露年龄🤭),就想话入去回味下入到去见到咁静,打左个突,因为系平日午饭时间,冇咩道理🤔🤔但又废事要谂食咩,就入左去睇餐牌其实我好怀念佢三文鱼蟹籽饭,佢又唔比外卖,但我谂我真系好耐冇帮衬佢,个餐牌已经面目全非,咁就求其叫左d野食,员工同客人都冇咩眼神接触,答问题又有d敷衍,成个场都冇人执枱。野食价钱唔贵,平平地解决一餐系ok既,但味道除左个饭系正常水准之外,其他真系不值一提,饭既牛肉系吉野家咁多年黎招牌,呢个仲叫做keep到,咖哩感觉好似日本食品店买既咖哩砖开出黎,咁味道都ok既,抹茶红豆冰,红豆太少,唔够甜,冇绿茶味,但6蚊。。。。。算系咁,真系唔能够要求太多,关东煮系最差,完全冇味,d野食系淋到一个点,好难食