2024-07-16
𓌉◯𓇋【回 春 🍽️ 】荔枝角长沙湾区既cafe好多都收6点 呢间回春原来有做晚市岩晒夜晚约frd去食😝座位宽敞 而且空间十足😃系聚餐既好地点🫢▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃❀ 轻芝士圈圈山楂肉酱意粉🍝($78)肉酱意粉就食得多 第一次见加入山楂做搭配新奇又有创意 山楂除了有助消化及烧脂,加强减肥效果外,还可对抗三高 十分之适合现代都市人 啲意粉望落去虽然偏幼身 但煮得岩岩好🫢几有咬牙 肉酱份量绝对够捞晒成碟意粉 加埋山楂同紫洋葱🧅 层次更丰富😀酸酸甜甜好开胃 🤤大人细佬都中意!😌❀ 香蒜白酒虎虾意粉🦐🦐 ($128)卖相都吾错 超多蒜粒😝中意蒜味既可以试下😍有成三只爽弹虎虾 加埋白酒 呢个配搭简单得黎又好鬼夹🤩🤩❀自家制特浓朱古力蛋糕 🍰($58)睇落细细件 但原来好rich🤣🤣朱古力🍫味浓到好似食紧生古力甘 呢个份量都已经够两个人开心share 架😙建议放系室温一阵 口感会更好🫶🏻❀火龙果杞子莓莓燕麦奶昔 (+$38)叫主食可以优惠价升级饮品😝见到个名都觉得健康呀(๑꧆◡꧆๑)莓莓含有有量花青素 燕麦同火龙果有助肠道蠕动 杞子明目😎 我叫左走糖 味道都好好饮 饮
【回 春 🍽️ 】
荔枝角长沙湾区既cafe好多都收6点
呢间回春原来有做晚市
岩晒夜晚约frd去食😝
座位宽敞 而且空间十足😃
系聚餐既好地点🫢
▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃┄▸◂┄▹◃
❀ 轻芝士圈圈山楂肉酱意粉🍝($78)
❀ 香蒜白酒虎虾意粉🦐🦐 ($128)
❀自家制特浓朱古力蛋糕 🍰($58)
❀火龙果杞子莓莓燕麦奶昔 (+$38)
叫主食可以优惠价升级饮品😝
见到个名都觉得健康呀(๑꧆◡꧆๑)
莓莓含有有量花青素 燕麦同火龙果有助肠道蠕动 杞子明目😎 我叫左走糖 味道都好好饮 饮呢个减低左我想饮废水既欲望🤣🤣
❀合桃苹果香蕉燕麦奶昔(+$38)
呢几种食材加埋又系劲高纤既配搭 预设无糖🤓只靠水果既天然糖份 岩晒要戒糖/keep fit既人😇
⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰ ⋱⋰