2016-09-26 1084 浏览
简约 优雅 共存 相信呢间餐厅真系带到比我同几位老朋友一个可以长谈既环境 离开地铁站小小路程 十分钟到 一上楼上十分优雅精致 而且餐枱 并唔算多 更设有VIP 区 好有心思 比一的想静静地倾下计既客人 坐低之后落好单 待应好快安排各式面包 好多选择 当中最喜欢就系麦包 面包之中 麦包软硬适中 阵阵麦香味留系指尖 主菜中 要大赞 US Dry Aged 29 Days Sirloin 9oz $398middle grilled 肉质相当鲜嫩 外层以香烤过后有浓浓既烟熏味 但切开后肉汁慢慢渗出黎 品尝到有一层比一层更Raw 既味道另一个 大家都一致赞好Australian Rack of Lamb 以为羊架一定系细细份 咁呢间餐厅就会令你失望一上枱 一众姊妹都流哂口水 用上asparagus, black garlic & gravy 比较浓味都不过盖过羊架香酥味 羊架肉身比较薄 火喉相较小心 正如相中所见 粉嫩带有油光最后来一客creme bruiee and walnut butter scotch $60值得一提系餐厅既 walnut butter scotch 非常香浓 核

坐低之后
落好单 待应好快安排各式面包 好多选择
主菜中 要大赞
另一个 大家都一致赞好
Australian Rack of Lamb

以为羊架一定系细细份 咁呢间餐厅就会令你失望
最后来一客

值得一提系餐厅既 walnut butter scotch 非常香浓 核桃味较牛油味重 反而减少牛油既油腻感