2020-10-06
事源于某日突然好想食千层面,随便搜索下见到吃吧个menu又有千层面又有好多肉,直接冲咗过黎。两个人点咗三个主菜一个沙律,万万无谂过我男朋友做咗纯摆设,而我一个人清咗三分二既食物……系冇乜胃口既男朋友点既三文鱼沙律,水准以上,三文鱼唔腥就好食架啦。肋骨啲肉唔够腍,可能系配合其他唔钟意啲肉太散既人既口味;但BBQ酱加上微微烤焦既香味依然好好食。配菜系薯条同蕃薯条,非常香脆,而且份量好多!!!咸猪手会喺你面前烧到脆皮再拎走切块,脆皮加油香,点芥末一流,除咗冇酸菜之外冇任何缺点。配菜个薯蓉我俾满分!系满分呀!充满奶香但唔腻,有细细既薯仔碎丰富口感,点解可以咁好食本身目标既千层面,上到枱果时我已经好饱,但最后我……食哂。个肉酱多肉足料,配pasta冇乜可能唔好食。个人口味黎讲我希望酱同面再融合少少(例如舖完之后俾个面吸下酱汁先而唔系直接煮熟个面),同埋我嫌个软壳蟹唔夹……但都系果句,唔同人唔同口味,至少都好食到我清咗盘吖。啲staff服务好好,因为我地两人枱放唔哂又得我一个食,所以会睇住我清咗几多,有冇空位先上下一碟。我男朋友话睇我食好似睇食播咁,明明系好食到我停唔到!最后三分一我打包咗走,第二
我男朋友话睇我食好似睇食播咁,明明系好食到我停唔到!最后三分一我打包咗走,第二日热返都几好食🤣