2023-12-04
神灯海鲜酒家💡今日系妈咪生日,所以一家人一齐出去食饭,妈咪话佢同事介绍咗呢一间酒家俾佢,指明要试吓咁话㖞!✅✅一坐低店员就俾咗一个小前菜,系超级好味嘅蜜糖合桃,我哋一家三口都觉得好好味!至于𩠌菜方面,我哋就嗌咗五辛酸汁嫩鸭胸🦆$88、蟹肉菠菜豆腐盒🦀$128、蜜汁脆烧鳝 🐟$268、糯米炒膏蟹🦀$568南非鲍鱼啫啫鸡 🐔$498!其中特别推介嘅系糯米炒膏蟹🦀,只膏蟹真系好大只同埋劲爆橙膏,配埋糯米饭真系非常香口好味!😋😋另外佢哋嘅蜜汁烧脆鳝亦都非常好食,非常厚嘅鳝肉,爽脆弹牙,配埋甜甜嘅蜜汁,冇得弹啊!💯💯💯食到尾仲有甜品送添🍮!我哋𠮶日系桂花糕同埋奶冻,两样都高质,难怪妈咪同事话佢呢一间系隐世酒楼啦!真系好食,冇介绍错!🤤🤤