2010-01-17 48 浏览
因为d野好大碟,所以要一大班人share先好,因为咁有2,3年冇去今次再去食,食物都ok,不过服务同餐厅级数有距离订枱𠮶时,佢要我地个半钟交枱咁大班人食饭,个半钟唔系好够,不过咁,可能因为星期四关系,最后佢都冇赶我哋走book枱𠮶时已经讲左系10个大人,2个bb,要2张high chair但去到佢竟然俾张8人枱,仲同我哋讲可以坐12个𠮶张枱放埋high chair,根本放唔落咁多张椅枱同枱之间又逼,四周都好窄,再睇下成间餐厅佢哋全餐厅都只系得一张大枱可以坐10人以上咁嘅安排好唔得明知有bb,实会抱上抱落,细心啲嘅人都唔应该安排要行楼梯嘅枱啰安排得唔好 Assorted Bread每张枱都有,好好味,仲可以加添 Roasted Rosemary Chicken 水准依然,d鸡够滑 Seafood Risotto意大利饭本身系湿嘅,但d饭就一粒粒睇下个人钟唔钟意咁嘅质地啦,我觉得ok嘅Pepperoni, Pineapple & Mushroom PizzaTable Size, 好大块,但呢个味道唔太得,太咸,同埋d肠都辣Canelloni好好味,好creamy 白酒汁蚬肉意大利幼面相比
今次再去食,食物都ok,不过服务同餐厅级数有距离

订枱𠮶时,佢要我地个半钟交枱
咁大班人食饭,个半钟唔系好够,
不过咁,可能因为星期四关系,最后佢都冇赶我哋走

但去到
佢竟然俾张8人枱,仲同我哋讲可以坐12个
𠮶张枱放埋high chair,根本放唔落咁多张椅
枱同枱之间又逼,四周都好窄,再睇下成间餐厅
佢哋全餐厅都只系得一张大枱可以坐10人以上
咁嘅安排好唔得
安排得唔好

Assorted Bread
每张枱都有,好好味,仲可以加添

水准依然,d鸡够滑

Seafood Risotto
意大利饭本身系湿嘅,但d饭就一粒粒
睇下个人钟唔钟意咁嘅质地啦,我觉得ok嘅

Canelloni
好好味,好creamy

白酒汁蚬肉意大利幼面
相比Canelloni,就冇咁好食,只系冇乜料,淡身d,不过都可以

Tiramisu (4" X 4")
算几大件,同埋都整左3层,得!!
(PS: 我地之前同经理讲个pizza好咸,跟住后来我地order tiramisu,最后找数先知佢地free左俾我地)

Seafood Risotto, OK
Pepperoni, Pineapple & Mushroom Pizza,劲咸
Canelloni,好Ceamy
我唔记得呢个系咩,用意粉包住d野,都ok,不过得3条,少左d
白酒汁蚬肉意大利幼面,味道普通
Tiramisu ,好味
2010-01-06