2018-01-24
琴晚同朋友约食饭 我用咗一个订座app 预先订咗位👐🏻 见到晚上六点半黎食有50%off 所以就不妨一试 而平日住系荃湾又成日会经过 一于尝尝看☺️由于我地有半价优惠 所以就唔能够嗌优惠既晚市套餐同跟餐配饮品 饮品亦无半价 侍应会贴心咁提醒我地🔔同比另一份餐牌我地 选择亦唔算少 计计埋埋都有二十款 多个国家既菜式都有😲我地一人嗌一样 朋友简咗烟三文鱼意粉配勺草忌廉汁 我就嗌咗个泰式冬阴公海鲜长通粉🤤 上菜速度比我地想像中快 两分钟左右就已经黎咗餐包 面包偏硬 但几脆😂 搽埋酱有加分同令面包变得吸引好多🤔我无乜食朋友个烟三文鱼意粉配勾草忌廉汁 但听佢讲话味道唔错 唔会过咸过淡😬 意粉软硬度亦适中 配料亦唔少 烟三文鱼都唔差😋而我嗌既泰式冬阴公海鲜长通粉系几满意 辣度系合理🔥 大概中上既辣度 系可以接受既程度 有泰国🇹🇭风味 水准比预期高 海鲜既份量亦唔吝啬 有大虾鱿鱼🦑青口 食完系满足兼觉得几丰富🤓 长通粉亦煮得岩岩好 因为我平日最怕过硬既通粉 今次恰到好处💯因为有半价优惠 所以全餐费用系$112 价钱相当优惠😍 服务同环境配合价钱 绝对会令我想再食多次👏🏻