2024-04-30 1018 浏览
👍🏼手工pizza 口感好好 👍🏼上菜超快👍🏼pizza份量好大👎🏼菜式整体口味比较易「漏」👎🏼只有pizza 意粉 沙律,冇乜其他小食可以食 选择较少建议🦉食物份量大,适合一大班人一齐去食,可以试多几款唔同味嘅Pizza食物|🌟🌟🌟pizza作为招牌很好,其他菜式冇咩特别,比较heavy服务|🌟🌟🌟🌟侍应反应快,上菜速度快隔篱枱冷气滴水 店员立即帮手调枱环境|🌟🌟🌟🌟比较昏暗,但系座位唔会太逼价钱|🌟🌟🌟🌟3个人食3款野食 完全系好够饱埋单$6xx 除开每人$2xx 价钱合理听咗呢间个名好耐终于嚟试啦!前排有几个friend嚟食过见佢地评价好好 就更加想try try佢!今晚平日晚约左屋企人嚟食眼见都几乎全店满座 应该真系几好生意值得一赞既系上菜非常快!落左单唔洗十分钟就上齐晒3样野食我地点左3样野:双拼pizza(Summer of love 同超级撒亚人Mother of Salad 肉丸白酒汁意粉Salad冇咩特别 阿妈话觉得啲菜唔够新鲜 但我觉得正正常常啦🤔青瓜既厚薄刚刚好但整体而言沙律唔算好惊艳肉丸白酒汁意粉 肉丸口感不错,唔会话太硬太实,但系就真系食唔出白酒汁同平时既白汁

👍🏼手工pizza 口感好好
👍🏼上菜超快
👍🏼pizza份量好大

👎🏼菜式整体口味比较易「漏」

食物|🌟🌟🌟
pizza作为招牌很好,其他菜式冇咩特别,比较heavy
服务|🌟🌟🌟🌟
侍应反应快,上菜速度快
隔篱枱冷气滴水 店员立即帮手调枱
环境|🌟🌟🌟🌟
比较昏暗,但系座位唔会太逼
价钱|🌟🌟🌟🌟
3个人食3款野食 完全系好够饱
埋单$6xx 除开每人$2xx 价钱合理

听咗呢间个名好耐终于嚟试啦!
前排有几个friend嚟食过见佢地评价好好
就更加想try try佢!

今晚平日晚约左屋企人嚟食
眼见都几乎全店满座 应该真系几好生意
值得一赞既系上菜非常快!
落左单唔洗十分钟就上齐晒3样野食

我地点左3样野:
双拼pizza(Summer of love 同超级撒亚人
Mother of Salad
肉丸白酒汁意粉

Salad冇咩特别 阿妈话觉得啲菜唔够新鲜
但我觉得正正常常啦🤔青瓜既厚薄刚刚好
但整体而言沙律唔算好惊艳

肉丸白酒汁意粉 肉丸口感不错,唔会话太硬太实,但系就真系食唔出白酒汁同平时既白汁意粉有咩分别😅不过不失咁

重头戏系Pizza!
饼底系好有传统手工pizza既口感 唔会太dry 厚薄刚刚好👍🏼
Summer of love 个汁有写明系Honey 整既 甜甜地+微微辣好啱我口味😋
+劲多劲大旧菠萝 中意食偏甜既朋友会好开心😆
超级撒亚人食落就冇咩特别 🙈