2021-08-16
超级超级好食的川菜🌶成都水煮鲜鱼片(例牌) $238水煮鱼有分普通鲜鱼同桂花鱼 我哋见鲜鱼片系热卖之一🏆价钱又相对平啲 就拣咗鲜鱼片啦🐟另外 佢有分珍宝同例牌既份量 我个人觉得4人以下 嗌例牌份量已经好够食 例牌都好多鱼片架🤣!而且可以免费选4个配料 我就拣1️⃣长豆卜2️⃣猪红3️⃣木薯粉条4️⃣牛柏叶 味道方面〰️全部都好入味!鱼片虽然唔系桂花鱼 但都好滑 好扎实 绝对唔系鱼柳🤣🌶😋长豆卜吸晒啲汤 我哋叫小辣都已经好够辣🌶花椒味好香 食到个嘴好麻😋🌶最值得嗌既配料系薯粉 份量好多 唔嗌白饭都可以〰️〰️〰️最劲系啲汤又唔会好油㖞😳霸王辣子鸡 $179辣子鸡都好正正😆!炸得好脆 而且好香口!啲鸡皮脆卜卜 呢个辣子鸡无辣度可以拣 都几辣架真系🤣🌶辣过水煮鱼?😳一开始望落份量好似好少 觉得唔算好抵食 但原来宝物沉归底😂 撩极都仲有好多肉 超正!😋呀〰️仲有八宝茶好好饮呢☺️八宝包括:冰糖、甘草、菊花、龙眼干、陈皮、杞子、红枣、玄米茶饮落有菊花同少少甜味 好养身 🧘🏻♀️ 真系无令我失望既四川菜 水煮鱼必试!而且啲侍应态度都好亲切 环境都好舒服〰️❤️食得好开心🥳
成都水煮鲜鱼片(例牌) $238
霸王辣子鸡 $179