2021-12-14
呢间「Wingman」成日都见到有人食,今次终于去中环分店,试吓咩料😎🍗🧄巴马臣芝士蒜蓉味鸡翼🧀 $69/6只鸡翼表层洒满巴马臣芝士碎同蒜蓉🧄🧀,呢个味属于干身鸡翼,咬落有蒜香味,配埋芝士碎,整体几香口惹味,唔错😋🌊加勒比海香辣鸡翼 $69/6只我地特登试下d未食过既口味😂呢款鸡翼微辣得嚟酸酸哋,比较特别既系铺面嘅菠萝除咗烧过🔥🍍,食落仲有酒香味🍺不过两款鸡翼,都系比较钟意芝士蒜蓉味,因为惹味香口d😜🥬菠菜甘蓝沙律配柚子酱$65食咁多肉要食番d菜平衡下😛沙律菜份量足,够晒二人份,酱汁食落有d似胡麻酱🧐味道酸酸甜甜够晒开胃😬🍄烤蒜龙蒿大啡菇2件 $75有2大件,面头好多蒜同啡菇粒铺喺面🧄,食落咸香惹味,啡菇咬落有肉汁💦,所以成件事惹味得嚟,口感亦好丰富👍🏻炸莲藕片$35热辣辣,脆卜卜,食落同薯片差不多😂但无酱点,如果可以有埋酱味道会丰富dOverall餐厅有差唔多二十种唔同味道嘅鸡翼俾大家选择😳,想试晒嘅朋友仔,可以试试佢嘅鸡翼放题。见到餐厅都几多外卖order,黎紧圣诞又系好岩大家开party买黎食,可惜果日我地食唔到佢个圣诞套餐🥲P.S.中环分店位置都几隐蔽,揾咗一轮先揾到,要留意😇
🧄巴马臣芝士蒜蓉味鸡翼🧀 $69/6只
🌊加勒比海香辣鸡翼 $69/6只
🥬菠菜甘蓝沙律配柚子酱$65
🍄烤蒜龙蒿大啡菇2件 $75
炸莲藕片$35
Overall
P.S.中环分店位置都几隐蔽,揾咗一轮先揾到,要留意😇