6天前
📍 南瀛水产{尖沙咀} @naneisuisan好耐冇食过日本水产🇯🇵今日就嚟到尖沙咀食番间好耐冇食嘅南瀛水产🦐依度嘅环境好舒适,服务亦都好热情❤️每一道烧物,都会有专人为你而烧,服务够晒贴心♨️黎到食日本水产嘅地方,一定要食甲罗烧🦀同埋烧贝壳类嘅烧物,店员亲自为每一台烧,唔使亲自下厨,有专人服务,啱晒我依啲懒人,净系个服务已经满分💯✨ 蟹味噌甲罗烧蟹壳系炭火上烧烤,内馅既蟹味噌浓郁滑顺,口感丰富。有齐蟹膏、蟹肉、蟹籽、鹌鹑蛋,趁热食,每一啖都食到蟹肉既鲜甜香醇!✨ 牡蛎一上枱,已经好惊讶🙀两只劲大牡蛎🦪呈现喺我眼前🤩新鲜的牡蛎肉质滑嫩,烧完之后仲有海洋既鲜味,简单酱油都能提升其风味。✨味醂鱼干带有甜甜鱼既鲜味。口感酥脆且风味浓郁!✨鳕鱼干经过烤干后,仲保留到鳕鱼的鲜美,口感韧性十足,咸香味浓,不知不觉两个鱼干就已经食晒!✨ 云丹蟹肉卷✨黑松露鳗鱼卷两款卷物煮点缀上黑松露酱,鳗鱼、蟹肉既鲜甜,系卷物既精华😍✨南瀛玉子烧玉子烧外观金黄,口感滑嫩。由多层蛋液轻轻折叠而成,带有淡淡的甜味同咸香。✨牛肉乌冬粉嫩嘅牛肉真系好吸睛🤩而且仲要食落劲Juicy,份量亦都好多呢个价钱真心值回票价🐮✨章鱼烧外
📍 南瀛水产{尖沙咀}
@naneisuisan
好耐冇食过日本水产🇯🇵
今日就嚟到尖沙咀食番间好耐冇食嘅南瀛水产🦐
黎到食日本水产嘅地方,一定要食甲罗烧🦀
✨ 蟹味噌甲罗烧
✨ 牡蛎
✨味醂鱼干
带有甜甜鱼既鲜味。口感酥脆且风味浓郁!
✨鳕鱼干
✨ 云丹蟹肉卷
✨黑松露鳗鱼卷
两款卷物煮点缀上黑松露酱,鳗鱼、蟹肉既鲜甜,系卷物既精华😍
✨南瀛玉子烧
玉子烧外观金黄,口感滑嫩。
由多层蛋液轻轻折叠而成,带有淡淡的甜味同咸香。
✨牛肉乌冬
粉嫩嘅牛肉真系好吸睛🤩
而且仲要食落劲Juicy,份量亦都好多
呢个价钱真心值回票价🐮
✨章鱼烧
外脆内嫩既章鱼烧,外表金黄酥脆 仲要每一粒章鱼烧入边都有一粒小章鱼🐙淋上章鱼烧特制酱汁,撒上柴鱼片和海苔粉,完全就感觉得到日本街头小食味道👅
✨ 巨峰乳酸
主要系巨峰葡萄 🍇口感清新,酸甜适中。能解渴,仲有乳酸成份,中和番哂🩷