2018-11-06 50 浏览
今日一行4人去左间好有工业风嘅餐厅,一入到去,我只眼已经不停周围睇,好特别,我地安排人坐系近窗口位置!因为楼底高空间感十足,坐得好舒服!我地叫左3个餐二个其他。我地叫左夏威夷薄饼🍕、全日早餐、烤炫耀纽西兰牛肉配芥末籽汁、2个餐加多Side Dish 炸薯条🍟,西兰花🥦配芝士酱、炸BBQ猪肋骨配杂菜沙律🥗/薯条🍟,意式蕃茄酱荟肉丸🍡!非常丰富,叫左野食后,店员就攞左一盘面包🥖🍞,配埋黑醋橄榄油。面包微暖,好软又香,入面有几款面包,好好味!餐汤我地叫左意式菜汤同南瓜🎃浓汤,个人比较钟意南瓜🎃汤,好滑又够南瓜味,同行友人对个菜汤都十分赞赏,相当唔错食物方面都有高水准,特别猪肋骨入味而肉质又够软,个人十分推介👍🏻