2018-08-01 1364 浏览
Cafe都去过少 呢间史无出例到差 差到第一篇要写比佢👎🏻👎🏻👎🏻先讲location问题 因为店既位置要系后巷入 得一步电梯上落系麻烦要等 入亲去得几粒人仔可以上去 ?!上到店 第一感觉 环境窄 同冷气唔够系完全唔够 成个场开得一部冷气机 20几个人系大热天时其实系几辛苦 可以想像坐左两个钟都未凉过Staff得一个 落单系佢 饮品系佢 食物系佢 整整下野食有人落单走出黎 落完又煮两下 顶佢成个半钟煮得一个粉我地6,7个人咪有排等?食物一定要一人一set $126起 一个意粉包$52饮一杯 不过⋯食品质数算系不过不失 不过系偏细份 饮品就当冻水咁饮算吧 !Board games 好多配件都无左 好旧 系等待时间迫你打发时间。顺带一题 我地7点到既时候后面一枱男女7人已坐底至少半小时 到而家8:30 多 佢地得3个有野食 黎唔黎试下 阁下自己考虑

成个半钟煮得一个粉
我地6,7个人咪有排等?

黎唔黎试下 阁下自己考虑