2020-01-12
自从凤城陆陆续续关闭分店后,几日前见到愉景新城开咗,今日原本怀住满心欢喜心情去试,换来嘅系超级失望既心情😕评分(5⭐️为满分)服务:⭐️食物:⭐️⭐️价钱:⭐️服务:- 职员不论高级低级,讲说话都有夹杂粗口(不是对住客人,系一边执野,一边讲)- 一坐低无人开茶,5分钟后叫人开茶,呀姐就话:「未开比你咩?饮咩?」当你正想讲饮咩,佢话:「其实得一种玄米茶」,顶你,咁驶乜要我叫开茶,你自己唔识攞过嚟?- 食到成台野都无人嚟执走一个碟- 眼见其他食客都有各种不同投诉食物/价钱;- 肠粉,系叮热既 ,$36一碟- 猪猪包,最正常,$46三个- 灌汤饺,原本最得我心既食物,从未试过难食到一个点,灌汤饺入面干憎憎、无味、蟹肉有腥味,$32一只- 糯米鸡,3吋x 3吋,糯米未熟、无味,$39一只- 五款蒸茏,普普通通,烧卖既肥瘦肉比例7:3,我真系唔识食,$78一笼总括:永远无下次 👋🏻👋🏻👋🏻后话:顶佢,2个人食5样野,$281!叫埋单,呀叔口螺螺话:自己出去埋出到去,经理问,食物ok嘛?我笑笑口答:唔ok、服务、价钱、食物,全部都唔得,拜拜👋🏻
评分(5⭐️为满分)
服务:⭐️
- 猪猪包,最正常,$46三个
- 糯米鸡,3吋x 3吋,糯米未熟、无味,$39一只
总括:永远无下次 👋🏻👋🏻👋🏻
后话:
顶佢,2个人食5样野,$281!
叫埋单,呀叔口螺螺话:自己出去埋
出到去,经理问,食物ok嘛?
我笑笑口答:唔ok、服务、价钱、食物,全部都唔得,拜拜👋🏻