系有啲情意结每次过到嚟愉景新城南丰纱厂呢一边都会想去老板娘米线度食估唔到呢一晚星期五八点半后钟先嚟到都超级长龙!!!真系耐性嘅考验 但冇办法因为太想食嘅关系所以都照排咗接近一个钟价钱都好似比以前贵咗好多,而家每加多一个𩠌就要加$14 不过佢汤底真系好多选择 每次都好挣扎要拣食边一个汤好 同埋佢个虫草汤底都记得好出色呢但系拣𩠌都一定会拣佢嘅招牌酥炸鸡球今次挣扎要佢个鱼肉腐皮卷定系鱼肉响铃好耐 不过好彩朋友要咗鱼肉腐皮卷,我自己就要咗鱼肉响铃了 我本身系一个怕食炸物嘅人,但系嚟到呢度都无法抗拒了招牌酥炸鸡球依旧咁出色太大嚿!!肉汁满满厚肉!调味又唔会过重刚刚好鱼肉腐皮卷同鱼肉响铃呢两个比较起嚟响铃因为有啲太脆 食完会感觉好热气😂鱼肉腐皮卷会比较容易入口多啲同埋我钟意佢呢度嘅鱼肉味道 唔太喜欢果皮嘅人都可以放心食呢今次碗米线拣咗麻辣胡椒汤-小辣 个汤底超麻 条脷都俾佢麻痹埋🤣 但略嫌个汤净系得个麻味 胜在份量取胜 食完真系超饱啊
系有啲情意结
每次过到嚟愉景新城南丰纱厂呢一边都会想去老板娘米线度食