2023-02-27 1000 浏览
其实平时都好少差评人,好食嘅值得上嚟赞,唔好食嘅又好少差到要去特登写衰佢~但系呢间真系唔讲唔得!!! 住喺附近咁耐一直都未试过呢间茶楼,见今次星期六有时间,突然间谂起佢,就同屋企人去下饮下午茶。一入到去环境有少少残旧嘅感觉,啲枱摆得好迫,都唔紧要,入咗嘅时候冇讲明有冇分搭枱定唔搭枱嘅位,我哋食食吓嘅时候无啦啦叫咗其他人嚟搭枱,完全冇问过我哋同唔同意🤬 而且重点系,周围仲有好多吉枱未满场,完全唔明点解要迫人搭枱,话晒都仲系疫情期间,仲要冇隔板🌚🌚 职员卫生意识十分差劣!饮茶必食,煎肠粉,其实佢上枱嘅时候系够热,而且煎得脆脆地几香嘅~但系配上嘅竟然系甜酱加辣酱,之后我再问店员拎麻酱,佢话冇。下,咁大间酒楼,一碟麻酱都拎唔到俾人?同埋点解可以觉得食肠粉唔提供麻酱?🤬🤬🤬🤬🤬老老实实,去街市买$10四条𠮶啲肠粉都有啦!咁大间酒楼真系要反省吓⋯⋯⋯⋯⋯净系呢样嘢已经要Blacklist唔洗食😒仲要其他嘢食都难食到__!叉烧包个皮外面系硬嘅,似摆冻咗好耐😵‍💫 金砖豆腐个皮好似食炸粉咁⋯⋯⋯ 芋头糕成旧野劲粉!劲难食但系仲有好多屋邨废老,冇要求,咁都食⋯⋯⋯⋯⋯ 睇嚟佢哋都系唔会进步,只系想提醒大

净系呢样嘢已经要Blacklist唔洗食😒

但系仲有好多屋邨废老,冇要求,咁都食
⋯⋯⋯⋯⋯ 睇嚟佢哋都系唔会进步,只系想提醒大家唔好中伏!
2023-02-25