永年车仔面就食得多,新开嘅茶餐厅一定要慕名而来(゚o゚;;.无论车仔面、小菜配饭、潮洲打冷定系一人火锅,全部都有得食!超级全面啱晒一家大细!.必叫车仔面,因为懒得拣啦,所以全部都要!永年大碗面咩𩠌都有,啱晒有选择困难症嘅我,感觉呢碗面比平时食到嘅车仔面更大碗,份量多之余味道又好,好抵食.其实一份黎已经俾潮洲打冷吸引左,价钱宜人,而且选择好多,加上好炒有咁干净嘅食打冷铺头,所以就叫左个三拼!有鹅件、豆腐、猪肠,猪肠系三样入面最出色,完全无肠嘅臭味,平时唔食肠嘅都可以一试!.花胶煲超级滚热辣,试枱个时仲系卜卜声,花胶好大一片放系面,下面都仲有好多块,真系足料,随左花胶仲有虾、鱿鱼等等海鲜,而且仲有菜,一个煲满足晒大家!电话落单免块沟通烦恼~
永年车仔面就食得多,新开嘅茶餐厅一定要慕名而来(゚o゚;;

必叫车仔面,因为懒得拣啦,所以全部都要!
冻柠茶

永年大碗面

卤水三拼

花胶一品锅

电话落单免块沟通烦恼~
2021-11-24
冻柠茶