2024-01-14 213 浏览
本身唔系写食评嘅人,未试过咁差服务态度,真系忍唔住要写个劝世文。老实讲,咖啡店真系冇得点要求服务,但过门都系客,我有比钱买,好声好气问条唔知系唔系经理嘅金毛仔,十问九唔应,你有野做可以讲声等等,完全冇反应,企系个收银成五分钟都冇个mean睇下,都算,叫杯野可能难整啲,大哥你唔使西面挂?唔想整就唔好on menu啰系咪?好似有客嚟帮衬系阻住佢咁,咁你唔好开门做生意咪冇人烦啰,后面仲望住佢冲咖啡冲到发脾气,未见过打奶泡可以打到差啲飞去客度,唔想做点解唔辞职?我做客使钱唔好话好好服务,都唔系话要睇你面色挂?问多句野饮得未,粒声唔岀系度睥,大佬其实一句得/未得就搞掂,点解要客估,离矖大谱,有眼疾就睇医生啦,最后比杯咖啡比到极度晦气,个下真系坐都唔想坐多一秒,体验极差,服务态度完全唔配收呢个价钱,永无下次!!Terrible service experience, will never come back!

2024-01-07
午餐