2020-08-17 1903 浏览
R&R bagels鲗鱼涌店开左都半年有多,因为佢个舖系幢商业大厦入面,唔系专登揾平时跟本唔会行过见到的,lunchtime前我已经到步了,所以无咩人,可以自成一角,慢慢放空Flat white见到个拉花十分惊喜,哗!系我钟意的兔仔呀!相信咖啡师都非常满意向我直竖拇指,仲要系double thumbs up👍🏼👍🏼haha, 好搞笑我呆左一呆😂拉得出咁复杂既拉花,奶打得好一定无可置疑,饮到底依然见到兔仔,啡味香浓,奶香滑,真系要👍🏼👍🏼回敬返咖啡师Whole grain Bagel叫左个简简单单既全麦bagel加cream cheese, bagel 烘过后,烟韧得黎又脆口,个面d谷麦更加增添左个𡁻口长期一擘大眼就想食bagel既我,自从心爱既yo bago结业后😭😭,R&R bagels味道上算系可以暂时顶替到yo bago, 但价钱上就做唔到yo bago咁亲民价了

Flat white

Whole grain Bagel