2024-10-20 3124 浏览
全日任烧,一开头贪佢有个充气游乐场俾个女玩,298/1人,但系撞啱天气10月中仲热到趴街,我都未试过去烧野食烧到全身出晒汗,竟然个场除左侧边之外,其他全部都冇风扇,自己屋企人已经带咗4把手提电风扇。到另一情况,嘢食,真的难食到呕,每一样嘢食,可能雪得太耐,雪有啲仲有臭,我立即放入垃圾桶,D鸡翼好似未发育咁,完全睇唔到有啲乜嘢食,净系畀啲字我哋睇,就叫佢去攞,有一个员工仲用手攞比我,我立即叫佢,先生你可唔可以戴返手套,你喺个场度工作又食烟又搬嘢,只手有几污糟,自己谂下。老实说话,相比起其他烧烤场,你系唯一可以烧全日,同埋有一个大充气游乐场,其它无优性点。如果唔系全家人嚟左,同埋我个女生日,安排好晒,费事转场,我宁愿蚀钱比你,绑住咗信用卡$320吾要,去其他场仲好。同埋我发现好多人嚟到,好多都唔知道流程,我就知道呢啲人系新嚟的,如果你公司仲系噉样搞烧烤场嘅话,一定会买少见少,越嚟越快执笠,你啲价钱不是平,配套唔够,风扇都冇把,你叫人烧嘢食,你只系开冬天啊,现在十月,七八月点样开呀你?😭😭😭好后悔的经历。

😭😭😭好后悔的经历。
庆祝纪念
生日