The Market

2024-08-25 7591 浏览
作为榴梿忠实粉丝😍点可以唔食返个榴梿主题嘅下午茶去迎合榴梿季节呢 几乎每年都会去一次Hotel Icon食榴梿主题buffet/tea 因为以前都觉得性价比较高 价钱包括各款榴梿肉及熟食 •汤•椰子🥥榴梿炖汤 炖汤口感清甜 有淡淡榴梿果肉香味 毫无违和感🫢 碗内更有少量榴梿肉•咸食•🔸加勒比海野生龙虾🦞尾🔸泰式香辣熟虾杯 🔸泰式蟹肉鱼饼配三文鱼子🔸炭烧马来西亚乌达鱼肉🔸麦皮软壳虾•甜食•🔹榴梿斑斓蝶豆花糯米饭🔹榴梿椰子蝶豆花西米杯🔹马来西亚直送D197猫山王榴梿🔹马来西亚直送D175红虾榴梿🔹马来西亚直送柔佛黄金榴梿仲有无限量供应自家制的D197及D24榴梿混合雪糕🍦今次整体对呢个afternoon tea都几失望🫠 首先熟食份量都比较少 加上口感真系非常一般 冇咩特别🥲 到后面甜食部分啲榴梿望落去卖相一般 好似好唔新鲜咁 果肉部分黑黑地雪糕就好食嘅 真系食到有果肉 但系斋食雪糕回唔本呀🥹

•汤•
椰子🥥榴梿炖汤