唔知点解,最近就是要吃美国菜的节奏😁🤣-American 🇺🇸 Cheese burger ($98)汉堡包🍔软熟,牛肉鲜味有嚼劲,边边有焦香,但配料得炒洋葱🧅同芝士🧀,贪心仔应该嗌第二个好啲。Spicy 🌶 chicken 🐔 ($108)愈食愈辣,不过几香口惹味,鸡肉炸得外脆内软,亦都多肉汁,系个包略湿。生菜🥬亦有啲行货干身,似连锁店水准。Chili 🍟 fries($58)墨西哥风格青辣椒、酸忌廉、肉酱、芝士、配合热辣辣薯条‼️⚠️我宣布佢最有惊喜🤩🤩🤩层次分明同时互相配合,整体因彼此而升华,酸辣中带点清新,肉碎调味恰到好处,不咸不抢fo ,几邪恶都要用生命值硬接吖(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
唔知点解,最近就是要吃美国菜的节奏😁🤣
American 🇺🇸 Cheese burger(left),  spicy    Chicken  burger

Chili 🍟 fries($58)
Chili  fries
Chili  fries