2022-05-22 60 浏览
.突然好想食burgers,之前bookmark过呢间见评价几好,今次终于有机会试下🤤我叫左二人套餐外送,有2个burgers、2份薯条、2杯饮品,送到黎仲热辣辣👍🏼我叫左 #滋味鸡堡 同 #鱼Full之堡。#滋味鸡堡有煎鸡扒、芝士、蕃茄、生菜、香辣美玉。望落好大个,好满足,面包有烘过几软熟,块鸡扒都几厚同肉嫩,煎得好香亦脆👍🏼食落都ok juicy既😋#鱼Full之堡有炸鱼柳、芝士、生菜、蕃茄、蜜糖芥末酱。炸鱼柳外脆内软,配上蜜糖芥末酱,甜中带辣几好食😋薯条份量好多,面头洒上七味粉,薯条系幼身个款,比较淋身,味道一般。整体黎讲佢既burgers都ok既,单叫鸡堡/鱼堡都唔算好好好贵,性价比都ok高👍🏼

我叫左 #滋味鸡堡 同 #鱼Full之堡。

外卖送餐