2022-12-07 47 浏览
呢间火锅店之前已经同朋友黎试过,大家都对呢度既汤底念念不忘😆 呢排天气冻真系啱哂打边炉,再黎一试呢度既汤底😍招牌鲜椰青鸡锅呢个汤底上枱个阵只有d生鸡肉同椰子,职员先系个锅度整熟d鸡肉,再淋d酒烧一烧😳跟住真系开左原个椰青倒d椰青水落个锅度,最后再倒d汤落去😍职员示意我地饮几碗汤先开始打边炉~d汤落左椰青水同埋椰子,成个汤底劲鲜甜同埋好香椰子味😍d鸡肉因为啱啱整熟所以d肉仲好滑唔会鞋👍🏻泰式无骨凤爪朋友见到menu有突然话想食😂d凤爪好爽口,d汁酸酸地好开胃😌👍🏻胡炉牛拼盘呢个拼盘有齐安格斯手切肥牛、牛舌芯、极上手切牛颈脊、牛胸爽同埋霜降牛粒~样样都可以试d👍🏻牛肉好新鲜,d雪花仲好平均😋食落入口即融🤤胡炉五宝丸呢五款丸有墨鱼丸、手打牛丸、虾丸、黑松露墨鱼丸同埋手打香茜炸菜牛丸~真材实料,咬落非常弹牙!胡炉五宝饺因为想试多d野所以都叫左个饺子拼盘😆所以拼盘可以试哂呢度既5种饺款👍🏻最推荐系韭菜饺同埋黑松露蟹肉饺🤤韭菜饺大大粒包左好好馅料😍黑松露饺有浓郁既黑松露味,正啊🤤蔬菜拼盘最后就食番个菜黎收尾😌d菜都十分新鲜,份量都几多

招牌鲜椰青鸡锅

泰式无骨凤爪

胡炉牛拼盘

胡炉五宝丸

胡炉五宝饺

蔬菜拼盘
最后就食番个菜黎收尾😌d菜都十分新鲜,份量都几多