2019-03-04 527 浏览
虽然呢篇食评系二月份去食。。。当日正正就系自己农历嘅生日🎂浩浩荡荡咁约咗一班中学同学决定一试火锅撚😅地点虽然偏左少少揾咗一段路先至揾到正确地点。。上到去我们九人被安排去一间房。。冷气都算足够而且职员招呼都试过频密。。九个人一言一语乱click乱点。。今次真系冇失望虽然价钱贵一点。。但系食物真系出色特别喜欢个麻辣汤底。。够麻口还有炸鱼腐炸向铃。。上枱时还是新鲜热辣辣。。说到最好味我觉得是松露墨鱼滑😍。。如画内有墨鱼肉。。很有咬口。。我自己不吃牛肉🐮。。其他人叫了两款牛肉。觉得不错但系又未到入口溶化的感觉。。饮品方面每人各自叫。。我就一定要试腐竹白果沙冰。。我觉得比较有惊喜我连续饮了两杯🙊🙊。。但系估唔到最后嘅免费甜品竟然又是腐竹白果沙冰🤣🤣🤣🤣。。即是我一晚里边饮咗三杯🍹🍹🍹。。下次希望有机会坐返出边大厅。。布置比较雅致。。唯一觉得唔系太足够就系厕所。。。得一格男女共用。。绝对唔足够

鸳鸯汤底
老火汤底