今日同个同事加班之后谂住食埋晚饭先返屋企喺呢个东广场就揾到呢间拉面店冻冻地食碗里面都好呢度嘅拉面汤底都好多选择,我就拣咗个极上浓虾汤(再加明太子),同事就拣咗个明太子豚骨汤,两款都系叉烧拉面。另外仲有追加价钱点咗以下几款小食:蟹肉忌廉饼,鸡软骨同炸章鱼球汤面都唔使等太耐就准备好卖上非常吸引,令人好有食欲。首先试一试我个浓虾汤底,饮落非常之鲜甜,浓郁,加上佢嘅配料都好多例如木耳丝,海苔,京葱等,食落除咗有咬口又香而且配埋明太子,口感同味道都非常丰富,特别惹味。佢嘅叉烧亦都好出色唔会太瘦亦都唔会太肥。同事嘅明太子豚骨汤底佢都话比好多拉面店浓郁,加上明太子确实系一个好好味嘅配搭。佢特别钟意呢度嘅面佢觉得好弹牙有咬口。至于佢呢度嘅炸物我哋都好欣赏,炸嘢本身都钟意食,够晒香口之余,个蟹肉忌廉饼特别好食,外脆里面就软软又香。鸡软骨就永远都冇得输,香酥一小口,又有咬口;章鱼丸加埋酱汁永远都系咁令人满意!饮埋个日式汽水同埋冷泡茶,非常完美亦都一扫加班后嘅疲累!值得encore!

另外仲有追加价钱点咗以下几款小食
:蟹肉忌廉饼,鸡软骨同炸章鱼球

汤面都唔使等太耐就准备好卖上非常吸引,令人好有食欲。