2024-08-05 156 浏览
日头Coffee shop夜晚酒吧概念 黑胶唱片💿主题餐厅从入口 Bar枱到dining area 全间餐厅都注满音乐原素到处都系黑胶踪影 充满不同年代经典黑胶唱片系大家收工 同朋友倾诉 聚会庆祝🪅嘅好选择摸下酒杯🍸底 大家讲下近况就系咁样喺到渡边左几个钟 Spanish 🇪🇸 ham platter 我个人好中意因为摆盘好靓 有酒一定要有cold cut慢慢食咁样成个人就会喺一个好放松好自在嘅vibe入面😛Tiger prawn 🦐 with white wine cream sauce 配上法包white wine cream sauce 吸收香浓creamy汤汁😋😋😋Grilled U.S Black Angus Rib Eye Steak 🥩 非常柔软有好多肌间脂肪 肉质鲜嫩沉浸音乐之中缓解疲劳同压力🥰
日头Coffee shop夜晚酒吧概念 黑胶唱片💿主题餐厅
系大家收工 同朋友倾诉 聚会庆祝🪅嘅好选择