2022-08-06 1160 浏览
为咗嚟睇minions展,系太古城中心揾d 野食。 晏画1点几见冇乜人,中环果间分店又声称有米之莲,就试下。 结果系早知去等Sensory入餐厅既staff 系 english speaking 几有礼貌。 但落单果个系一个谭仔阿姐🤣。 都明既将货就价。间餐厅都几多大陆人帮衬。。。,见Set lunch d 野食麻麻,叫左a la cate. 叫左个carbonara同m5澳洲和牛同杯latte. 上菜前,例排会比几旧包,都细心有整番热。但个油醋樽系disaster,就好似大排档d酱料瓶,流晒出嚟黐立立。 倒少少出嚟用已经成只手都系。。。carbonara一黎到好惊艳,色水好靓,酱好浓郁。 一食落去,意粉系好弹牙。但除咗咸味,冇咗carbonara嘅蛋香味。 咸嘅程度会觉得佢挑战紧你个肾功能。 M5和牛,叫左medium. 几好冇overcooked. 不过好普通。 Ciak 作为丽新集团旗下嘅餐厅,如果定位系同系bombana 既平价版。 价钱上系做到既。 今餐$623.

2022-07-30