餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
我最怕食味精野同埋重口味野,在店外见到价钱算中上,估计应该都有水准挂,仲有d似贵格身材,有啲仲成百蚊一碗,应该唔会差得去边,所以决定一试-放在枱上的白萝卜系好好味既之后的就。。。。。。我叫左粟米猪肉米线,米线好似橡筋咁“正”,饺子喜出望外,第一啖觉得d粟米与别不同,谂紧唔系肉未熟挂,一睇系熟ga,一定熟啦,翻版善字肠仔肉咁既好味肉,味同质地都系善字肠仔咁正(图二),再食真d~真系似肠既肉,味真系好正。。。。。虽然是肠肉都食得既,我仲傻傻咁谂,我记得menu有素饺,唔通我入左斋舖,所以继续食,食食下又有只又唔同㖞,系真肉(图三),我立即再望下menu,真系有鲜肉(图四),鲜肉配善字肠肉,依个咁完美的配搭,唔怪之得有7间分店啦
之后的就。。。。。。

• 干粟米善字肠肉饺子