2021-11-21
激动在食物激动在食物质素低到不能够!响令:差😡(约$55)非新鲜炸,系现成一盒盒果啲质素!呢间都叫高档(价钱)啲食店,不能接受!汤底,差😡(128+$30)单一个沙爹汤要$128 ,双拼个蕃茄薯仔汤,加$30 !汤底一啲沙爹香味也没有,淡!蕃茄薯仔汤也是冇味!真系好过份!收成百几蚊呢啲汤!其他特色汤也不吸引!所以才叫普通,本想安全,点知也差!芝士丸,滚极也是硬,兼芝士亦不好吃小食:锦卤云吞,果个馅细到冇影,朋友食完也问,究竟有冇馅。椒盐豆腐:一啲椒盐味也没有。唉😓冇气逐个写,整体食物质素差,又细碟又贵过外边10-15%本来朋友生日,打无数边炉,想食好啲,价钱也无所谓,但唔好食!大家睇清楚才好去食!可取之处,环境叫舒适,可能少人,打完个人冇边炉味,但衞生👉🏻个碗未用时,有块洋葱啰!🧐全晚连杯水供应也没有⋯⋯系好在切蛋糕不收费!5大人食了$2333🙄 ,都唔知食咗啲乜!冇下次!我唔明点解其他食评话高质!
芝士丸,滚极也是硬,兼芝士亦不好吃
小食:锦卤云吞,果个馅细到冇影,朋友食完也问,究竟有冇馅。
椒盐豆腐:一啲椒盐味也没有。
全晚连杯水供应也没有⋯⋯
系好在切蛋糕不收费!